Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi için Lisansüstü Eğitim Mutlu Sınav Haftası

2020-2021 Yaz Dönemi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak lisansüstü eğitim alan öğrencilerimizin tez savunma sınavlarında öğrencilerimizin çalışmalarına ait sunumları başarı ile tamamlandı. Beslenme ve Diyetetik Bölümü yüksek lisans öğrencileri olan Dilara Sak ve Burçin Karavelioğlu uzman ünvanını almışlardır. Ayrıca Beslenme ve Diyetetik Bölümü doktora öğrencisi Cangül Tuncay ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü doktora öğrencisi Tuba Yerlikaya doktor ünvanını almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi kutlar, emeği geçen hocalarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Gelecek günlerde de Tez Savunma sınavları devam edecektir ve mutluluğumuza eşlik etmeniz bizleri onurlandıracaktır.

Lisansüstü Tez Savunma Sınavları