Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi

Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi’nde öğrencilerimizin büyük başarısı…

25-27 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilen 10. Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi’ne, 2020 mezunlarımızdan Cengizhan Hatap, Ebrar Razgatlıoğlu, Asya Hoşoğlu, Emine Günay, Evin Çiftçi, Asena Hoşoğlu Lisans Bitirme Projesi ile katıldılar. “İşitme Cihazı Satış Merkezi’ne Gelen Kullanıcı Şikayetleri ve Çözüm Önerileri” isimli çalışmalarını Cengizhan Hatap sözel bildiri kapsamında sundu. Yakın Doğu Üniversitesi Odyoloji Bölümü olarak Lisans Bitirme Projesi’ne katılan tek okul olmanın, pandemi döneminde öğretim sürecinin iyi şekilde yönetildiğinin göstergesi olduğu düşünülmektedir. Kendilerini tebrik ediyor, çalışmalarının mezuniyet sonrasında da başarılı şekilde devam etmesini diliyoruz.