SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ III. BİLİM GÜNLERİ POSTER/SÖZEL BİLDİRİ YÖNERGESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ III. BİLİM GÜNLERİ
POSTER/SÖZEL BİLDİRİ YÖNERGESİ

Poster Sunumu:
• Posterler 50×70 dikey sayfa düzeninde basılı bir şekilde hazırlanmalıdır.
• Posterdeki yazı ve görsellerin en az 2-3 metreden okunabilir olması gerekmektedir.
• Her katılımcının 10.00’da kendisine belirtilen poster koduna uygun poster alanına posterini asması gerekmektedir.
• Her katılımcı poster seansı boyunca posterinin yanında olmalıdır. Poster seansı için programı takip ediniz.

Sözel Bildiri Sunumu:
• Her katılımcının sözel bildiri için 7 dk’sı bulunmaktadır.
• Her katılımcının sunumu danışman hocası tarafından 11.05.2022 tarihi saat 22.00’a kadar hocaları ile paylaşılacak drive dosyasına yüklenmelidir.
• Sunumların ppt (PowerPoint) formatında yüklenmesi gerekmektedir.
• Etkinliğe yurt dışından online olarak katılacak öğrencilerin sunumlarını kameralar açık bir şekilde ekran paylaşımı ile google meet kaydı alması ve 11.05.2022 tarihi saat 22.00’a kadar danışmanı tarafından drive dosyasına eklenmesi gerekmektedir.

Online Bildiri Özetlerinin Yüklenmesi için Yönerge
• Google meet oturumu açınız,
• Kamera ve mikrofonunuzu açınız,
• Ekran paylaşımı yapılarak sunumunuzu açınız,
• Oturum kaydını başlatınız,
• Sunumunuzu anlatınız,
• Oturum kaydını kapatınız,
• Oturum açtığınız mail adresine gelen kayıt linkinden videoyu bilgisayarınıza indiriniz,
• İndirdiğiniz videoyu danışmanınıza mail atınız,
• Danışmanınız kendisi ile paylaşılan videoyu drive dosyasına yükleyecektir.