Pandemi Gölgesinde Sağlıklı Yaşlanma Sempozyumu

İki yıldır dünyayı etkisi altına alan ve varyasyonları ile etkilerini devam ettiren COVID-19 pandemisi, birçok insanın yaşamında olumsuz gelişmelere sebebiyet vermiştir. Özellikle ileri yaş grubundaki bireyler, yüksek risk altında olmakla beraber sadece fiziksel değil, psikolojik ve bilişsel olarak da günlük hayatlarında zorluk çekmektedir. İleri yaş grubunda pandemi sürecinde uyku, düşme, kognitif fonksiyonlar, egzersiz ve beslenme olmak üzere tüm bu süreçte sağlıklı yaş alma yolculuğu üzerinde neler olduğu ve neler yapılabileceği konusunda 17 Aralık 2020 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü etkinliği olarak online düzenlenen “Pandemi Gölgesinde Sağlıklı Yaşlanma Sempozyumu” başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.