FAKÜLTEMİZ MART AYI FAKÜLTE KURULU ve YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI ONLINE OLARAK YAPILMIŞTIR.

30 Mart 2020 tarihinde saat: 17.00’de 27 öğretim elemanı ve Fakülte sekreterinin katılımıyla Fakülte Kurulumuz aşağıda gündemle toplanmış olup Yeni Tip COVID-19 salgınının Fakültemiz açısından olası etkileri ve çözüm önerileri tartışılmıştır. Öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarının sorunlarının giderilmesine ait ortak kararlar alınmıştır. Sorunların iletilmesi için aşağıdaki mail adresi alınmış ve öğrencilerimize duyurulmasına karar verilmiştir.

[email protected]

31 Mart 2020 tarihi saat: 17.00’de de Fakülte Yönetim Kurulu toplantımız yapılmıştır.

Fakülte Kurulu Gündemi:

1. Fakültemizin ve öğrencilerin online eğitimdeki durumları ve eksiklerimiz
  2. Mezuniyet için ders AKTS sorunu olan öğrencilerin tartışılması ve YK’a yönlendirileceklerin kararlaştırılması
  3. Ara sınavlar ve yöntem
  4. Yarı zamanlı hocaların ortak maillerle bilgilendirilmesi