‘Çocukluk Çağı Obezitesi: Yaygın Komplikasyonlar ve Beslenme Tedavisi Yaklaşımı Sempozyumu Yoğun Katılım ile Gerçekleştirildi’

‘Çocukluk Çağı Obezitesi: Yaygın Komplikasyonlar ve Beslenme Tedavisi Yaklaşımı’ sempozyumu Yakın Doğu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi işbirliğinde 6 Aralık 2023 Çarşamba günü yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve Tıp Fakültesi öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. Neşe Akcan ve Pediatri Diyetisyeni ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Taygun Dayı eşbaşkanlığı ve Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi emekli Pediatri Diyetisyeni Sayın Prof. Dr. Gülden Köksal onursal başkanlığında yürütülen sempozyuma ada genelinde yer alan pek çok üniversite katkı ve katılım sağladı.