‘Bilinçli Ebeveyn, Mutlu Çocuk Sertifika Programı Sağlık Bilimleri Fakültesi Tarafından Desteklendi’

Yakın Doğu Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘Bilinçli Ebeveyn Mutlu Çocuk Sertifika Programı’ Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı tarafından da desteklendi. Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı öğretim üyelerinden aynı zamanda Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Pediatri Diyetisyeni olan Yrd. Doç. Dr. Taygun Dayı, 5 Aralık 2023 tarihinde ‘Çocuk Sağlığı ve Beslenme: Büyüme ve Gelişmeyi Etkileyen Faktörler’ başlıklı halk eğitimi sunumunu gerçekleştirdi. Çeşitli uygulamalara da yer verilen ebeveyn eğitimi başarı ile tamamlandı.