BEYİN BİYOFİZİĞİ: KLİNİK BİLİMLER BAKIŞ AÇISIYLA

‘Beyin Biyofiziği: Klinik Bilimler Bakış Açısı’ etkinliği Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beyin ve Bilinç Durumları Araştırma Merkezi (BEBAM) ve Sinirbilimler Anabilim Dalı’nın ortaklığında 14 Aralık 2023 tarihinde online olarak yapılmıştır. Etkinlikte davetli konuşmacı olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Vedat Semai Bek “Nörolojide Zaman Algısı” başlıklı konuşmasını gerçekleştirmiştir.
Etkinlikte biyofizik, nöroloji, fizyoloji vb. alanlarda araştırma yapan bilim insanlarının bir araya getirilmesi hedeflenmiş ve Yakın Doğu Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilmiştir.