Sağlık Bilimleri Fakültesi Bilim Günü Etkinliği

Değerli Öğrencilerimiz ve Bilim Gönüllüleri,

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak ilk Bilim Günümüzü 11 Haziran 2020 Perşembe günü gerçekleştireceğiz.

Bilim Günü’nde sizlerin alanınızla ilgili bilgilendirme, derleme veya araştırma niteliğindeki e-posterlerinize ve e-sözel sunumlarınıza yer verilecektir. Seminer, mezuniyet ve özel çalışma konularınızla başvuru yapabilirsiniz. E-posterlerinizi, e-sözlü sunumlarınızı ve özetlerini 5 Haziran 2020 tarihine kadar [email protected] adresine mail yolu ile yollamanız gerekmektedir. Ayrıntılar aşağıda belirtilmiştir*.

Gönderilen özetler, online kitapçık halinde Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi web sayfasında yayınlanacaktır. Gönderilen e-posterler arasından seçilen e-poster sahiplerine Sağlık Bilimleri Fakültesi Bilim Günü etkinliğinde online sözlü sunum yapma imkanı da verilecektir. Gelişmeler için lütfen Fakültemiz Web sitesindeki duyuruları takip ediniz.

Başarı Dileklerimizle…

Sağlık Bilimleri Fakültesi Adına
Prof. Dr. Adile Öniz Özgören, Dekan

*BAŞVURU İÇİN YAPILMASI GEREKENLER;
E-POSTER: Yeni hazırlanacak e-posterlerde ölçüt olarak 70×90 cm kullanılması rica olunur (Bkz. Ek.1 Örnek E-Poster). Yazı puntolarının okunur olması, fotoğraf ve şekil kullanıldı ise çözünürlüğünün yüksek olması gerekmektedir.
E-SÖZLÜ SUNUM: Seçilen sunumlar 7 dakika sunum+3 dakika tartışma olacak şekilde düzenlenmelidir.
ÖZET: E-poster ve/veya e-sözlü sunum için özet kitapçığına eklenmek üzere 150-250 kelimeden oluşan bir özet yollanmalıdır (Bkz. Ek.2 Örnek Özet Formatı).

Web_bilimgunleri_Ek1_E-PosterSablonu

Web_bilimgunleri_Ek2_OzetSablonu