SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. TAVLA TURNUVASI

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. TAVLA TURNUVASI DÜZENLENDİ

Yakın Doğu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019/20 Güz Dönemi sosyal etkinlikleri kapsamında Tavla Turnuvası düzenledi.

Barış Manço parkında yapılan turnuvaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi emekçileri ve aileleri katıldı. Her yaş grubundan yarışmacının katıldığı turnuvada toplamda 26 kişi yer aldı. Yarışmacılar turnuvada kıyasıya mücadele ederken, çeyrek finale fakülte hocalarından hiç kimsenin kalmaması gülüşmelere sebep oldu.

Yrd. Doç. Dr. Ramazan Yavuz Arıcan’ın koordinatör olarak görev aldığı turnuvada; birinci Hüseyin Çağsın, ikinci Emin Özduran ve üçüncü Erhan Kösemihal oldu. Turnuvada dereceye girenlere NERİTA’da yapılan 3 boyutlu zar şeklinde plaketler ve mini tavlalar hediye edildi.