25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde Anlamlı Panel

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin önderliğinde  özellikle kadına yönelik  duygusal, ekonomik, fiziksel, cinsel şiddetin artış göstermesi nedeniyle toplumsal cinsiyet eşitliğini savunmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bir panel düzenlenmiştir.

Panelin moderatörlüğünü Prof.Dr.Murat Özgören ve Yrd.Doç.Dr. Ebru Kösemihal üstlenmiştir. Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Filiz Yarıcı, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nuran Öze, Sosyal Hizmet Bölüm Koordinatörü Öğr. Gör. Menil Çelebi, Sosyal Hizmet Bölümü Öğr. Gör. Barış Başel’in katılımlarıyla gerçekleştirilen panel yorumlar ve tartışmalarla sürmüştür. Farklı bölümlerden  170 öğrencinin aktif bir şekilde katılım göstermiş olduğu farkındalık yaratan bir etkinlik olmuştur.